Presentació

Hola a tots!!!

El meu nom és Xesc, i aquest és el meu diari virtual. Alguns en diuen weblog, però a mi m’agrada més dir-li diari.

En aquest diari hi vull escriure les meves experiències, idees i pensaments per compartir-los amb la gent que estim, els meus amics, familiars i coneguts. Vull que sigui un punt d’informació el més actualitzat possible, i per això miraré d’escriure alguna cosa cada dia. I és que cada dia s’aprenen coses noves, no?

Un dels motius que m’ha impulsat a començar aquest diari és el viatge ERASMUS a Delft, on he de fer el PFC (Projecte Fi de Carrera) de Telecos. Per això, el diari reflexarà bàsicament la meva estada als Països Baixos i voltants. Però també vull compartir altres coses. El temps ho dirà. Per suposat, tots els comentaris són benvinguts!

Esper que disfruteu de la lectura.

Fins aviat!

En Xesc assegut davant el Bar Nadal en plenes festes de Sant Bartomeu

Advertisements

One Response to Presentació

 1. Toni serra says:

  Ueeep aqui Jove! Veig que tot et va be.

  Fa molt que no sabia res de tu i m’enrrecordat de que tenias un diari-web o alguna cosa aixi. He cercat dins el correus vells que tenc teus i Uep ja t’he afinat.

  No he tengut molt de temps aixi que me dedicat a veure ses fotos que fas per terres llunyanes i baixes (Jajaja,…acudit facil).

  Un altre dia te escruiure un poc mes i te contare coses, ara m’en vaig cap a soller que tenc coses que fer alla, ja basta per avui d’ambient corrosiu i tòxic de laboratori.

  Fins aviat jove i disculpa les faltes ortografiques tu sap que això no ha estat mai el meu fort, be tampoc se si he tingut cap punt fort,… Salut, feina i un bon forat on guardar s’eina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: