Herfst vakantie

“Vacances de tardor”. Així anomenen els holandesos la setmana de vacances que comença dilluns. Les escoles tanquen, i per això dilluns no hi haurà classe de japonès. Aprofitaré per anar a Karate. Evidentment, la gent treballadora no té vacances. Ni dia de la Hispanitat ni res. 😛

Avui el supermercat estava estibat. No sé que els hi pega, però els dissabtes la gent ho invadeix tot. Fins i tot la gent major, que se suposa que té temps per comprar entre setmana. Supòs que avui era un dia especial, perquè la biblioteca també estava plena. Hi havia un concert coral. Sí, aquí a les biblioteques està permès fer renou. Nins que corren, música, gent que xerra… Sa veritat és que cantaven bé. No me puc queixar. Per fi he acabat la segona lliçó, inclosa redacció i “kanji practice”, i he començat la tercera. N’hi ha 15 per acabar el llibre. Quan mir les pàgines que segueixen me pega gota. No sé si arribaré a dominar aquest idioma, però almanco estudio una mica cada dia, i ara estic mirant les pelis de’n Hayao Miyazaki. Una per setmana. El temps ho dirà.

Darrerament, els caps de setmana són una mica avorrits. Estudiar, feina, fer de friki amb l’ordinador… Me pas gairebé tot el dia a casa (o a la biblioteca). Sort que de tant en tant vaig a ajudar a un amic que està refent la seva casa, i m’entretenc una mica. Me recorda els temps en que vaig fer obra al “piset” de Sóller. Necessit sortir i fer alguna excursió. O algun viatge. No sé ben bé on.

Anyway, ara hauria de canviar la cadena de la bici, que fa mesos que rodola. No és que estigui rompuda, però “salta”. De fet, tot el mecanisme necessita una bona revisió. Ja és hora!!

I mentrestant, dues cuixes de pollastre s’estan cuinanat dins el forn…. ummmm

Advertisements

2 Responses to Herfst vakantie

  1. TORRENTE says:

    Veig que t’avorreixes una mica,… proposa un viatget i mi apunto,.. que tal grecia?

  2. xesc says:

    Uepa! Ara m’agrades! Grècia me pareix una destinació fantàstica. Quan partim? Mem si en Toneti tb s’apunta. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: