First night at KL-town

Uep!

Ja hem arribat a Kaiserslautern. Ens ha costat lo seu perquè hem trobat multitud de “files” (embosssos de carretera en holandès) pel camí, i això de que per Alemanya pots anar a tota pastilla és un mite. Per tot hi havia cartells limitant la velocitat a 130, i de vegades fins i tot a 100 o 80. Per tot feien obra. Això sí, el conductor se passava els senyals de trànsit pel forro, i en algun moment hem superat la velocitat mite de’n Toneti. Sort que el meu airbag estava activat i que el cotxe era bastant estable (Alfa Romeo Spark).

L’hotel està la mar de bé. Senzill, però amb una bona dutxa i, cosa important per uns frikis com noltros, connexió a Internet gratis. Res de WiFi, via el cable Ethernet de tota la vida. Ha estat graciós, perqué normalment no duc mai cables a sobre, però avui en duiem el cotxe ple (hem de resoldre un “petit” problema de xarxa que duu de cap als germanics):

– Teniu cables per connectar el vostre portàtil?
(rialles)
– Euh, sí, i de tota mida!

Lo primer que he fet en arribar a l’habitació ha estat prendre una dutxa ràpida, i després provar la connexió de xarxa i enviar un twit de benvinguda. I com no, prendre la foto de rigor:

First night at KL-town

Llavors hem anat a beure una cervessa, una Weißbier, al primer bar una mica normal que hem trobat (que al final ha resultat ser una pizzeria). Tot estava desert o amb gent “rara” a dins. Potser hem aterrat al barri equivocat. Demà veurem si trobam un lloc millor, acompanyats de gent nativa.

Au, bona nit! Demà feina! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: