Dissabtes

Darrerament, els dissabtes s’estan convertint en el dia més avorrit de la setmana. Sí, ja sé que alguns pensareu que estic malalt, però avui he arribat a un desespero tal que he decidit anar a treballar.

Els dissabtes, en despertar-me, el primer que penso és:

“Uep! Avui és dissabte. Què faig?”

Avui no tenia ganes ni d’ordenar l’habitació, ni de llegir, ni d’estudiar japonès, ni de fer katas. I com que tenia una feina pendent (canviar un “setting” a la BIOS d’uns dels hosts ESX) que només se poden fer en cap de setmana o el vespre, he decidit aprofitar. Ja que hi era, he instal·lat memòria extra al servidor. I també he trastejat amb el servidor CVS. Però seguesc amb aquesta sensació d’avorriment, i no serà perquè no tengui coses per fer!

Ara ja soc a casa, escrivint el post habitual dels dissabtes. Potser me posi a veure una peli, o a practicar hiragana i katakana, que el nostre profe ens ha enviat unes fulles per e-mail, i avui les he impreses. Això darrer igual me motiva. Esperem que el cap de setmana qui ve sigui més entretengut. 🙂

Au!

PS: un dia d’aquests (caps de setmana vull dir) hauria d’anar a comprar roba. És una activitat que no m’agrada gaire, perquè soc indecís, però s’ha de fer. Algú sap d’alguna tenda que estigui bé?

PS2: ah, ahir vaig veure “Mi abuelo, mi papá y yo”, al IHE organitzat per Colombia Activa. Va ser interessant amb algunes escenes delirants.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: