Càmera reparada i altres notícies

Càmera reparada

Fa cosa d’un mes, vaig escriure per aquí que la meva IXUS 70 s’havia espatllat. Idò res, que despúsahir vaig rebre una carta del Mediamarkt, notificant-me que ja podia passar a recollir-la. I avui l’he anada a cercar. Se veu que l’aigua de la mar no li va caure bé, i han hagut de canviar alguns circuits electrònics. Ja que era per allà, ha donat una volta. No sé qui me va demanar pel preu exacte de la televisió de plasma de 50 polsades. Crec que era en Rafe. Idò sí, una burrada. 79.999 euros, posa 80 mil. Sincerament, crec que és una burrada, i que la tenen allà per fardar. Qui voldria comprar un televisor tan gran? En fin… A la secció de DVDs i música he trobat una cosa que m’ha fet gràcia. La col·lecció completa (21 films) de’n James Bond, inclosa Casino Royale, i de ragal un joc complet de cartes i fitxes per jugar a poker. Impressionant. Hi havia més col·leccionables graciosos, però no record el nom. L’eeePC 901 amb GNU/Linux encara no està disponible. Snif, snif.

Didgeridoo

Pels qui diuen (i tenen raó) que tenc aquest diari una mica abandonat, aquí van algunes novetats. Entre altres coses, divendres passat varem aprendre a manufacturar un didgeridoo i, en teoria, a tocar-lo. Qui érem? Els companys del Helpdesk i Maatwerk. Tant jo com la resta del grup varem ser incapaços de tocar una nota. Això sí, cervesa, que no falti. Fotos de l’esdeveniment en breu.

Sollerics al rescat!

Una setmana abans, va venir en Rafel en un viatge “relámpago” dels seus. Dimecres telefonava i dijous ja era aquí. Varem visitar Rotterdam, Amsterdam i Den Haag. I varem passejar en bici, com a bons holandesos, per amunt i per avall. Varem descobrir un bar interessant devora l’estació d’Amsterdam, el Skek. Hi havia una festa aniversari, que va estar prou divertida. Ah, i com se deia aquell restaurant on vàrem dinar? L’hamburguesa era fashion, però era ben bona! El dilluns estava rebentat, però el cap de setmana va valer la pena. A veure si algun fan més s’anima. En Rafe ja vos dirà si el sofà-cama és comfortable (o no).

TIS zomerfeest

I dues setmanes abans d’això, la gran festa d’estiu de l’empresa! Varem fer rafting i bodyboarding al DutchwaterDreams, i després BBQ i festa, fins les 23h30. Ja sé que pareix poc temps, però és que sopàrem a les 19h. Quan vaig arribar a casa, després de passar més de mitja hora dins el bus “fiestero”, on la gent encara tenia ànima de beure alcohol, me vaig enterar que els meus fans sollerics enfilaven cap a Fornalutx, a esperar el bou! I jo anant a dormir… Diferències culturals.

I apart de tanta festa?

No, no tot són festes. Entre setmana estic busy fent d’administrador de sistemes, entrenant Karate, i estudiant japonès. Bé, i fins aquest divendres també estava estudiant per l’examen 70-620. Sí, me fa vergonya, però almanco ja està superat. Ja podré expulsar l’infame llibre de casa. Del que estic molt content és de tornar a practicar Karate. Entreno dos pics per setmana, dimecres i divendres, al WestCoastKarate dojo. L’estil és Shotokan, com a Sóller, i només hi ha algunes petites diferències. El club no està afiliat a la federació holandesa, sinó a una organització americana. Encara no he entès molt bé perquè han d’anar a estas units a examinar-se. A part d áquest petit detall, la gent és molt acollidora. Des del principi m’he integrat molt bé. L’estructura de les classes també m’agrada. Primer un encalentiment suau, llavors kihon, amb tècniques diferents segons el nivell de cadascú, i finalment kata. De vegades també hi ha kumite, però els negres solem estudiar un kata superior en profunditat. Lo millor és que, amb l’habitació emmoquetada, puc practicar a casa els katas que no me surten tan bé. Els dilluns tenc japonès, i després de dues classes, estic bastant animat, però és “complicadet”. 🙂

I això és tot per avui. Sayonara!

Advertisements

One Response to Càmera reparada i altres notícies

 1. TORRENTE says:

  Francisco!!! Que passa,… no conmptes res, de quan et varis tirar a terra per Amsterdam, i et negaves a caminar més?

  Va anar molt bé però encara estic sorpres de unes quantes coses:
  1.- A Delft la llum del carrer deu anar molt cara,…. esta mig a les fosques
  2.- Com pot ser que els holandessos no s’hagin adonat de que una bici amb “frenos i marches” và molt millor.
  3.- Holanda NO es plana,….. que passa amb tots els ponts que creuen canals,…acabes amb les cames rebentades.

  Fins aviat, i reservem un lloc al bar de Delft on les cervesses costen 60 centims.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: