Un diumenge al parc

Bones!

Ja torn ésser per aquí. Tenc dues entrades pendents (Londres i Praga/Budapest), però abans volia fer un apunt sobre la manera que tenen els holandesos de passar el diumenge.

El passat diumenge estava jo dormint “a pierna suelta”, quan en David me va cridar per telèfon:

– Hey, vividor! Te vienes a Rotterdam? Nacho nos invita a un asado (=BBQ).

Tot i que estava mig sobat, no m’ho vaig pensar gaire. Au, a disfrutar del sol ara que n’hi ha. Després de fer unes quantes voltes, varem arribar al parc on havíem quedat. Estava petat de gent.

Una de les coses que me cridà l’atenció, quan me vaig posar filosòfic, és la diversitat de gent que hi ha. Tant te pots trobar una familia, amb els nins, pares i fins i tot padrins, com una tropa de joves amb el “radiocasete” a tota pastilla. També hi ha moros, holandesos, africans i gent de tota casta. Tothom al seu redol, jugant a pilota o simplement bevent vi i xerrant, com nosaltres. El punt en comú, prendre el sol! 😉

Una altra cosa és la gespa. Sí, pot parèixer una cosa sense importància, però aquí hi ha herba fresqueta, sense que ningú la regui. I lo més important, la pots trepitjar! És una delícia. Quan pens en lo sec que està Mallorca. Com encenguis una BBQ, se cala foc tot el bosc. Aquí? Venga encendre barbacoes. N’hi ha de “usar y tirar”, altres més pro, o fins i tot gent que encén foc a lo bèstia. Això sí, de tant en tant aparèixen els Brandweer.

Mola estar tirat pen terra, sense res més important a fer que menjar, beure i prendre el sol. Potser és que surt tan poques vegades, que la gent ho aprofita més. En fin, va ser un dia de relax total. I a les 20h, silenci per recordar als caiguts durant la SGM. Tothom callat, excepte uns nins que jugaven per allà. Això també me va agradar.

I això és tot per avui. Ja estic fent els darrers preparatius per les meves mini-vacances de sa Fira. Me’n vaig dia 8 de maig i torn el 18. No crec que escrigui res durant aquests deu dies. Ni miraré el correu! Ja toca festa i descans de veres. 😛

Au! Fins molt aviat (pels sollerics) i fins més tard per la resta de fans. Una abraçada ben forta a tots!

PD: ostres, el blog ja arriba a les 10000 visites! Mola! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: