Peterselie project

Tot va començar fa un parell de setmanes, quan vaig veure una planta de julivert al C1000. Me va agradar i la vaig dur cap a casa. Després se me va ocórrer trasplantar la mini planta en un test més gros, i sembrar-ne de nou, per tenir julivert fresc cada dia.

Fase 1: transplantament

Entre una cosa i l’altra, l’operació se va allargar. Fins que, abans de partir de vacances, me vaig decidir. Primer vaig anar a la tenda del veinat, on venen xirmes per jardins d’interior, però no tenien el que volia, així que llavors vaig anar al Tuin Centrum Xotus, a les afores. Allà vaig trobar de tot, i fins i tot vaig comprar una planteta per decorar sa meva habitació. Mirau què maca! 😉

Dieffenbachia

Vaig tornar a casa ben satisfet de les compres. De seguida vaig omplir el test de terra bona, vaig transplantar així com vaig poder el julivert, i ho vaig regar. I ja que hi era, vaig sembrar unes quantes llavors pels costats, just per veure si passava res. El resultat, aquí el teniu:

Peterselie Project - Fase 1

En tornar de les vacances de Nadal, la planta havia passat un poc de set, però les noves llavors havien tret! Quina alegria! Pareix una tonteria, però m’agrada, en arribar de sa feina, pegar una ullada al julivert. llev les fulles mortes, ho reg una mica i selecciono quines branques utilitzaré per picar. No hi ha comparació amb els pots on ve tallat a bocinets, i sec. Trob que és molt més saborós i divertit tallar les branques i fer el picadillo a mà.

Oriental supermarkt

Avui he tornat al Xotus, i he comprat fertilitzant per la planta decorativa del quarto. Quan sortia, m’he fitxat en un supermercat oriental, on venen fideus, salses i productes d’importació xinesos i d’orient. Hi he entrat per curiositat, i n’he sortit amb la senalla plena. He comprat salsa de soja Kikkoman, algues, vinagre d’arròs, fideus Udon, jenjibre, arròs per Sushi i més coses. Tenc unes ganes de tornar a cuinar plats japonesos! 🙂

Advertisements

One Response to Peterselie project

  1. guillem says:

    Wala… quines ganes de menjar sushi que m’has fet ara :-P~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: