Schiphol Airport

Els meus papis ja han tornat a Mallorca. En els cinc dies que han estat per terres baixes, hem visitat Amsterdam, Den Haag, Rotterdam i Delft. Una mescla de museus, cases tradicionals, edificis moderns, el port més gran del món, el llac de Delftse Hout, vaques, verdesca i platja. Encara que sembli mentida, motes coses no les havia vist, com la casa d’Anna Frank, Madurodam, o el port de Rotterdam. Totes valen la pena. La ciutat en miniatura, que deu el seu nom a un tal senyor Maduro, és impressionant. Les maquetes estan molt ben fetes, i varem disfrutar com a nins. Però tot arriba a la fi, i avui els he acompanyat a Schiphol, l’aeroport d’Amsterdam.

Una vegada embarcats, he decidit de pujar a la terrassa, i allà he fet un reportatge dels meus. Tranquil·lament, sense presses, he disfrutat mirant què passa darrera dels mostradors. Com es carreguen les maletes, com s’enlairen els avions, camions per amunt i per avall, avions de tota casta… Hi ha un bon tragir a l’aeroport.

Luggage in & out

I de tornada amb el tren, he pegat una ullada al catàleg d’IKEA, que dissabte vinent me mud a Insulindeweg. Necessit un llit, un armari, una tauleta i alguna cadira o butaca per seure. M’agradaria que tot fos “bueno, bonito y barato”, però hauré d’arribar a un compromís. Vull mobles que me durin i que m’agradin. I la qualitat es paga. Ja vos contaré la setmana qui ve com ha anat sa mudança.

PD: falten només 12 dies… :D~

Advertisements

One Response to Schiphol Airport

  1. Galega says:

    Ya sabes la política de Ikea, malo, hortera pero barato, a ver las fotos del piso decorado!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: