Dia de relax a casa

Update: last Thursday, the day that I didn’t go to work, I forgot to actually publish this post. Sorry. :-O

Avui no he anat a treballar. Ahir ja me trobava malament, amb mocs i tossint tot es temps. Tot per la ditxosa faringitis de sempre. Dimarts ja vaig comprar les clàssiques pastilles pel canyó i el paracetamol, pero si no descans no serveix de res. Nomes volia agafar el dematí lliure, però els companys de pis m’han dit: “Take it easy.” I els he fet cas.

He aprofitat per fer un munt de coses:

  1. Cercar pis: A finals d’agost s’acaba la bona vida a Oudraadtweg, i me’n vaig de patitas a a calle. O sigui que si vull seguir per Holanda he de cercar una vivenda. M’he inscrit a unes quantes webs, he enviat missatges als amics, coneguts i col·legues de sa feina. Abans d’anar a dormir resaré per lo que pugui ser.
  2. Reparar sa bici: Fa segles que la cadena me salta cada dos per tres, i la roda gisca. Avui he estirat la cadena tot lo que he pogut, i pareix que va millor.
  3. Penjar fotos a Flickr. I he descobert que pots afegir les fotos a un mapa. De moment només n’hi tenc una, però la gent s’emociona i pots trobar-ne per tot. Mola! L’únic inconvenient es que tarda una mica en mostrar les fotos, però a mesura que fas zoom en surten més i més.
  4. Jugar al SMB3. Ja, no és res de profit, però està bé jugar amb la Nintendo després de dinar. 😀

I ara, una vegada escrita l’entrada de rigor, a ordenar unes quantes fotos al disc dur. Aviat hauré de gravar uns quants DVDs…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: