Paris

Bueno, i ja que hi som, contaré quatre novetats. Com ja havia anunciat a la darrera entrada, el cap de setmana passat varem anar a Paris. Va ser tota una aventura, començant pel lloguer del cotxe. Resulta que érem 7, i per no llogar dos cotxes, en varem reservar un de set places. Però la reserva se va “perdre” misteriosament. I ja mos veis a les 15h del divendres cercant cotxe per partir a les 16h. En fin… després de moltes telefonades i gestions a la desesperada, varem partir a les 20h de Delft cap a la capital francesa.

Moulin Rouge

Arribada? A les 1h passades. Aviat érem a les “habitacions” (més aviat ratoneres de lo petites que eren) del Formula 1. Preparant el primer vespre de marxa. Com que ja era tard, no podíem pardalejar gaire i varem anar directes a LaLoco, just davall el Moulin Rouge, a Montmartre. Ens varen clavar a l’entrada, però mos ho varem passar de conya i fins i tot varem “tancar” la discoteca. Els empleats flipàven amb noltros. No sabien que AC/DC, Led Zeppelin i Rage Against the Machine també ens mola! 😛

Centre Pompidou al fons

Al dia següent, a pesar del mal de cap i el cansament, varem anar de visita cultural pel centre de Paris. Le Seine, Nôtre Dame, le Centre Pompidou, l’Arc de Triomphe, Montmartre, la Défense… D’aquí cap a allà sense descans.

Gespa al Louvre

I el vespre, a sortir s’ha dit! No és raro que aquesta setmana tengui tanta son. Tant sortir no pot ser mai bo pel cos. Sort que el diumenge només varem visitar la Tour Eiffel, i varem descansar una mica sobre la gespa dels Champs de Mars.

Qué pequeñito se ve todo desde aqu

Com podeu veure, el viatge va ser intens i curtet. No vaig tenir temps ni de comprar les clàssiques 3 postaletes, ni de menjar qualque cosa conforme. Això del fastfood ho haurem de millorar pel proper viatge. Però va ser molt divertit, amb un munt d’anècdotes per contar. A més, anar pel carrer i entendre el que diu la gent al teu voltant mola. Sa veritat és que vaig disfrutar de fer d’intèrpret del grup. 😉

Ja fris d’organitzar la propera excursió. Gent? Torino? Prague? 😀

PD: ah, el meu Celeron encara esta redimensionant, i va leeeeent. Els complements gràfics del reportatge hauran d’esperar. Sorry.

Update 2007-03-17: les fotos ja estan al seu lloc i empaquetades en el set Paris 2007.

Advertisements

3 Responses to Paris

 1. Eugènia says:

  Hola Xesc! Rivisant els correus he rescatat un de fa un any on m’adreçaves a aquesta pàgina. Quina alegria veure que et va tot bé, i que has tornat a Paris!!! He estat regirant tota la informació, realment molt nteressant el canvi queha donat la teva vida. ( tink enveja sana!!!!!!!!!)
  Per una altra banda tens unes fotos precioses, quins paisatges més bonics…. i la teva foto afaitant-te no te perdua( jeje).
  Un petó molt gran des de Terrassa.
  Pd- a veure si ens xerrem algun dia

 2. xesc says:

  Ei! Quant de temps! I sí, m’agradaria saber noves teves! 😉

 3. […] the library. Improving my cultural life. I was also moving around, in “discover” mode. Paris, Köln, Brussels, Torino, Praha & Budapest (post is still in draft), […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: