Nederlandse TV, “realities” paradise

Encara que entre setmana estic bastant ocupat, no podia estar-me sense materialitzar la idea d’aquest post, que se me va ocórrer ahir mentre mirava la tele amb els companys de pis. Jo no solc mirar gaire la “caja tonta” (com diuen alguns) i no sé com està de malament el panorama a Espanya ara mateix, però lo que se diu als Països Baixos, hi ha una quantitat surrealista de “reality shows”. A més del típic “big brother” tenim:

  • Hell Kitchen, on uns xavalins aprenen a cuinar.
  • Survival of the Richest, on pobres i rics han de superar diverses proves.
  • Lover Undercover, amb les escenes de “Big Brother” que la gent realment vol veure, o sigui, escenes de llit.
  • America’s new TOP model, on les al·lotes que perden tenen un gran disgust. Ooooh, pobretes!
  • Virgin diaries, on jovenets/tes de setze anys conten les seves aventures i la vergonya que passen perquè encara no s’han estrenat.
  • The beauty and the Nerd, on surten tios amb cara de “pringat” i ties guapes però “tontes”.

També hi ha el típic programa de “supervivientes”, i moltes altres variants que encara no conec (vos record que mirar la tele no és una de les meves passions), però que investigaré en un futur per als meus fans. Lo que me mata és que la nova companya de pis és una fanàtica del Virgin Diaries, i haurieu d’haver vist l’al·lota de n’Onno explicant l’argument de Survival of the Richest. En fin… lo que hem de veure.

Lo únic que me pareix interessant són els tornejos de Snooker i els documentals d’animalons. Bueeeeeeno, i els dibuixos animats en holandès (que més o manco entenc). 😀 I que no mostren pelis? Sí, però totes són de trons, cotxes, sexe i violència. Res a veure amb la meva estimada Filmoteca. Total, que ara me dedic a recopilar Anime. En tenir temps ja les miraré.

A part d’això, avui he escrit un comentari al blog de’n Kirai (vull anar a Japó!!!) i he mirat algunes fotos de’n Rafe. Algunes m’han recordat bons moments. Ah, i ja me falta poc (només pagar) per poder sol·licitar el títol d’Enginyer de Telecomunicació.

I crec que no m’he deixat res. Uep! Sí, també he penjat una foto de l’oficina… Ara sí, crec que per avui ja està. 😉

Nota: els noms dels programes no estan revisats. El cap de setmana vos promet que m’ho miraré amb calma i corregiré/ampliaré lo que faci falta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: