Ik begin om woensdag te werken

Pues això, que dimecres començ a treballar. Igual és una mica prest, i per això tenc un sentiment d’angoixa perquè se m’acaben les vacances… Oh! S’ha acabat s’estudiar, es pasturar, sa llibertat! Podré anar la setmana qui ve a Alemanya? Qui sap? Potser sí, però perdré dos dels meus 26 dies de vacances! Hauria d’haver començat més tard? Quants dubtes! :O

El contracte és per només 6 mesos, després ja se veurà. A mi me va de perles, perquè tenc allotjament fins a finals d’agost, i temps per pensar-me bé que vull fer. Si seguir en la mateixa empresa, o tornar a l’aventura!

Ara mateix tot me cau a damunt. M’he de llegir les condicions del contracte (encara no he signat res), he d’anar a l’Aula a dinar i a veure els companys, preparar un CD pel Guille, dir alguna cosa a la Simoon (l’al·lota de n’Onno) abans de marxar, que està tota sola al menjador, acabar d’escriure aquest post… I avui he rebut un missatge de la secretaria de la ETSETB-UPC de que ja m’han convalidat el PFC i puc pagar el títol en voler. La qüestió és com. Ho hauré de demanar. Quantes coses en un dia! I encara no són les 13h!

Bueno, vos deix que faig tard! El vespre, més notícies. 😉

Advertisements

One Response to Ik begin om woensdag te werken

  1. korrey says:

    Que tingues sort en el treball!
    (I jo buscant-ne 😛 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: