Hunting a job in Utrecht

Ufff… Quanta paperassa!!! :-O

Avui he acumulat una quantitat bestial de flyers, cintes, caramelos, llibres, revistes, targetes de visita, etc. Fins i tot m’han regalat una tassa (bastant roquera) i un USB stick (que encara no he provat). I això que no he arribat a temps per la hiper-mega-capsa de regalets per als nous talents. I tampoc m’he dedicat a recollir res per mi mateix. De fet, tot d’una que he pogut he alliberat “lastre” per no haver de carregar amb tant de pes. Així i tot, la posterior visita a Utrecht de noche, s’ha fet feixuga.

“Pero como dijo Jack, vayamos por partes.”

Com ve essent habitual, he arribat tard als workshops del Nobiles Carrièredagen. Entre que ahir vaig anar a dormir tard i que he tengut una petita confusió amb els trens, he passat directament a les entrevistes informals. El Jaarbeurs d’Utrecht estava petat de gent. De gent i d’estands, on se’t tiraven a damunt (literalment) per aconseguir el teu CV. Se veu que ara és l’hora de les vaques grosses a Holanda. Aprofitem idò. He xerrat amb un munt d’empreses, entre elles IBM, Ericsson, TOPdesk, Tom-Tom i Accenture (sip). Totes elles m’han de cridar la setmana que ve. Veurem si és ver. Al final he acabat amb el cap com un bombo i cansat de fer voltes per allà mateix. I la bossa ple de xirmes, clar.

Per això, i com que encara no eren les cinc, he decidit de fer una volta pel centre de la ciutat. Per arribar-hi, he hagut de travessar l’estació i un centre comercial, situat al Jaarbeursplein. He viscut un moment de consumofobia. Estava rodejant de milers d’holandesos consumint tota classe de fast-food: doner kebab, burrikin, wok away, gelats a mida… Tendes per tot arreu, pantalles gegants, escaparates, llums, musiquetes… Impressionant, el consumisme massiu en el seu esplendor.

Vull sortir!!!

A la fi he trobat la sortida. Feia fred, però almanco podia respirar. Ja se feia de vespre, però jo emperrat en veure el centre. Caminant una mica he arribat a la torre Dom. Molt maca de vespre. Llavors m’he passejat al voltant d’un canal, engalanat amb llumets de nadal, i per uns quants carrers. Fins que he decidit de tornar cap a caseta, a descansar. Encara me queda feina seleccionant quins papers puc tirar i quins no, o sigui que us hauré de deixar. I demà, a Den Haag!

Tot ziens! 😉

Advertisements

2 Responses to Hunting a job in Utrecht

  1. toni serra says:

    Amem si ha sort i et contracten, imaginat que arribes a soller dia 8 i dia 9 et criden els de IBM (per exemple) per començar a fer feina. Quina sort o quina putada?.

    t’agradaria trobar feina a Holanda? o preferiries barcelona, per uqe el que es mallorca crec que ho tnes dificil. no?

    Ens veim d’aqui dues setmanes, fins aviat

  2. […] I finished my thesis, and started looking for a job, my “Erasmus life” was about to end. I was entering the “next level”, […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: