Tesi entregada

I com a recompensa, una partideta al Mario Bros 3! 😀

Jugant al Super Mario Bros 3

Ahir vaig entregar (a la fi) la tesi al meu tutor. Encara s’han de corregir algunes cosetes i afegir un resum en català per a la UPC, però lo més gran ja està. Com a recompensa, avui m’he agafat el dia lliure.

He decidit instal·lar la NES que teníem abandonada en una estanteria i ordenar una mica els jocs. Resulta que tenim tota sa col·lecció de Marios: Mario & Yoshi, Dr Mario, i la saga completa dels Super Mario Bros. I quan n’Onno ha arribat del gimnàs, s’ha posat a jugar com una fiera. Ara ja tenim les 3 consoles a punt. Quin vici. 😉

Demà ja me posaré a redactar el resum i empaquetar tots els fitxers del projecte en un CD. Quines ganes d’acabar la carrera! I llavors, a trobar feina! 😀

Advertisements

8 Responses to Tesi entregada

 1. guillem says:

  Jo no m’ho he passat mai bé acabant carreres… al final només tens ganes d’acabar. El que m’agrada és començar coses O:-)

 2. korrey says:

  Molt bé! Ja quasi està!
  Per cert, mira en la pàgina de Cisco que tenen un programa per a graduats, i les coses de xarxes es fan a Amsterdam! http://www.cisco.com/global/EMEA/career/grads/positions/ase/index.shtml

 3. xesc says:

  Gràcies per la info, korrey, ja vaig corrensos a enviar el CV. Tant de bo m’agafin! ;D~

 4. TDos says:

  ¡Felicidades señor casi-Ingeniero! ^_^ ¿Al final harás la presentación?

 5. xesc says:

  Sip, el día 22, pero a puerta cerrada. Solamente estarán mi tutor y el encargado de ponerle la nota a los alumnos de intercambio. Quince minutos de presentación, unas preguntas y listo. Se ve que quieren librarse de mí lo antes posible sin perder demasiado tiempo. 😉

 6. Toni salat says:

  Enhorabona!!
  Ja esta be de tant estudiar un bergant com tu de sa teva edat i amb es collons peluts i encara vas a escola, ja està beeee……; ja comença ser hora de acabar.

  O començar un doctorat (com jo), i retrasar encara mes la teva insercio en el mercat laboral, i seguir amb aquesta vida d’estudiant, que no et fas ric pero te tota una serie de ventatges que tu ja sap.

  Sort per la presentacio, que no se te pengi l’ordinador o no et puguis comunicar amb el proyector o aquestes putades que tenen el ordinadors que van molt be fins que deixen d’anari i llavors tot es una merda,…., vale ara toca el sermo de que això sols pasa si treballes amb Windows, que amb linux no pasa, que el linux es molt millor, que software lliure, blablablablabla…….vale me call.

  Sort en el darrer episodi d’aquesta etapa.

 7. Xesc says:

  Gràcies a tots per les mostres de suport! 😉

 8. torrente says:

  Sort Xesc! I a por ellos que son pocos i cobardes….. i com diuen per aqui d’alt … ja està bé de chupar del bote…. seràs molt ben rebut al mercat laboral.

  Sort i aveure quan ho celebram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: