Instemming moral

Fa poc he rebut un missatge i n’he robat el subject per posar-lo com a títol. Més que res perquè reflexa prou bé el que volia escriure.

Ahir varem tornar tenir instemming. Dic varem perquè en Xavi va venir amb jo, que també està cercant pis. No ens varen agafar a cap del dos, o sigui que haurem de seguir cercant, però varem guanyar alguns amics. I és que cada vegada crec més amb la meva dita de “no hay mal que por bien no venga”. 😉

Supòs que el fet d’estar en la mareixa situació ens va unir d’alguna forma. Després de sortir “en tropel” de l’edifici de 18 plantes (Uffff!!!) i de rebre una mini dutxa d’alguns graciosos, varem decidir anar a fer unes birres per celebrar (ofegar) les nostres penes. I és que en un tres i no res ja estàvem xerrant pels colzes. Vàrem perdre el jove iranià i el meu amic xinès Fun(g) pel camí, però la resta (Wilfred, Wladimir, Gabrielle i noltros dos) vàrem anar al clàssic De Ruif a seguir conversant. Va estar molt bé, asseguts a la fresca i compartint experiènces entre un holandès, un francès, un ucranià i dos espanyols.

Pareix mentida com una situació així pot unir tant les persones. I no és la primera vegada que me passa. Ni serà la darrera.

I tot això me fa pensar en lo important que és tenir una actitud positiva per afrontar la vida i ser feliç. Sense portàtil, el disc dur del reproductor MP3 que no troba les cançons, sense llibre per llegir, la roda de la bici que cada dia fa de les seves, les formigues que van per allà on volen, sense trobar casa, i els amics que acaben la seva estada Erasmus i se’n van cap a casa. Però, tot i així, feliç.

I és que si ho cerques, sempre hi ha alguna cosa que t’alegra el dia, ja sigui aconseguir Hyperspace Technology level 8 a l’Ogame, llegir una entrada del blog ELSDV o fer amics a un instemming, com ahir. 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: