Tentativa de incendio, segunda parte

Goedemorgen!

Bueno, pues això, que tenc un amic a qui li agrada molt el foc.

El instigador del delito

Tot va començar per la compra de una síndria. Sa calor fa “estragos” aquests dies per Holanda, i necessitava refrescarme. Per això, en sortir des laboratori, me vaig aturar a ses tendes turques per comprar un poc de fruita i verduretes (a meitat de preu que els supermercats). I clar, en veure els troços de síndria vermelleta i fresqueta, no me vaig poder resistir. A més, en korrey m’havia comentat que li feia il·lusió menjar-ne. Au idò! No en xerrem pus! Per endins!

I com que no me podia acabar el trocet de sindria de 2 quilos jo tot sol, vaig convidar a dos “amiguetes” a sopar. Lo que clar, sempre n’ha de passar una:

Korrey: “Ei! Que vos pareix si treim la taula a fora?”
Xesc: “Mmm” (so gutural afirmatiu, encara que no molt convençut)

Traslado de mobiliario

I ja l’hem feta. I és que sempre me deix liar. Ja mos teniu treguent sa taula pes portal des pis, instal·lant veles i parant taula.

Mmmm, pues sí que era bona idea! Quina fresqueta que fa aquí defora!

Lo que clar, això de tenir ciris encesos és una temptació massa gran pen Xavi. Només mos falta alguna cosa per cremar i ja la tenim armada. Barbacoa al passadís de casa. Si és que no tenim consol!

– “¿Puedo quemar los periódicos?”
– “Noooo!!!! Si es que me vas a quemar la casa!”
– “¿Y las cortinas?”
– “Ufff…”

(…)

Sort que després dels spaguetti va venir la síndria, que pareixia que no, però va entrar sense demanar permís! xDDDD

I després, ja que hi erem, degustació d’orxata valenciana asseguts al sofà. Sofà que prèviament varem haver de treure de casa. Experiència… mmm… com ho diria? Laboriosa? Dolorosa? Si mai heu intentat moure mobles voluminosos per passadissos estrets, sabeu del que estic xerrant.

Korrey treguent el sofa al passad�s

Quan hi pens no me puc aguantar ses rialles. No tenim consol. I això que no havíem ingerit ni una gota d’alcohol. Bueno, ara que hi pens 2 cervessetes, però tampoc és per tant. Supòs que el fet d’anar a jeure cada dia més tard i aixecar-se més prest té algun efecte perniciós per la meva salut mental. Quines coses…

Es fet és que mos ho varem passar molt bé amb un trocet de síndria, un parell de veles, un sofa i uns quants papers per cremar. Si no fa falta sortir de casa per divertir-se! 😉

Segunda parte

I arribats aquí, alguns vos demanareu a que ve això de la segona part. I és que si aquesta és la segona part, hi va haver una primera. I sí. Lo que no vaig publicar res per por a que sigui ilegal muntar una barbacoa a dins el pis. En aquella ocasió, tot va començar per “torrar” uns Doritos.

Heu provat mai d’encendre sa foganya amb una d’aquestes pastilles especials per barbacoa, que aguanten el foc una bona estona? Pues els Doritos són més barats i tenen la mateixa funció. No vos cont cap mentida, provau-ho i flipareu (això sí, no me faig responsable de les consequències). Lo bo és que noltros en seguíem menjant mentres el “pirómano” del grup anava alimentant el foc. Demencial.

I lo que va començar amb les patatilles aquestes, va seguir amb servilletes, sa cera de ses veles i tot loq ue fos combustible. Ja vos podeu imaginar el resultat. Sis persones tancades dins una habitació. Una flamarada de mig metre enmig de la taula. Calor. Molta calor. Seguim alimentant el foc. Algú (amb una mica de seny) diu:

“Esto se nos está yendo de las manos.”

La gent l’ignora. Insisteix:

“No es por nada, pero esto se nos está yendo de las manos. Yo me voy.”

Llavors jo reaccion i tir aigua damunt el foc, però (misteriosament) la flamarada arriba a un metre d’alçada. Tothom fuig escapat abans de morir. I no. En aquell moment no feia cap gràcia. Sort que les nostres neurones varen reaccionar a temps i en Fer va tapar el plat amb els “Doritos incendiaris”.

Ufff… El perill ha passat. Final feliç, però…

“No lo intenten en sus casas. Jugar con fuego es peligroso.”

PD: el material gràfic està censurat per no ferir la sensibilitat dels espectadors. Available upon request.

Advertisements

3 Responses to Tentativa de incendio, segunda parte

  1. TDos says:

    FUEGO! FUEGO!

  2. Cris says:

    Hola! He pedido a Toni tu blog, soy una de tus futuras visitantes en Holanda y quería saludarte ^^
    Que bien te lo estás pasando…>_

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: