Cinema, ponts i museus

L’enfant

Dels germans Jean-Pierre i Luc Dardenne. Una peli que no vos deixarà indiferents. Almanco a mi m’ha resultat prou surrealista el que poden arribar a fer certes persones. I fins aquí puc escriure. Amb aquesta projecció hem iniciat les sessions filmotequeres dels diumenges horabaixa a Poptahof.

Ponts i museus

A part d’això, avui era dia de museus gratuïts, i he aprofitat per anar amb un company a Rotterdam a veure una mica d’art. Com que tot tanca a les 17h, només ens ha donat temps d’anar al NAI, però ha valgut la pena. Les exposicions estaven molt currades i eren interessants. Un projecte que m’ha impactat és el de l’edifici Corviale. Una bèstia de 1km de llarg, amb 1202 apartaments, 6133 habitacions, 8000 habitants, 9 plantes i 74 ascensors. Això sí que és impacte ambiental!

Després, com que avui feia sol (ohhhh!!!!!), hem fet una volta per un parc i els molls del port. S’estava realment a gust, i hem fet alguna foto interessant.

El pont d'Erasmus, a Rotterdam, quan el sol ja ens abandonava

Ahir també anàrem d’excursió a Rotterdam, o sigui que se pot dir que ha estat un cap de setmana temàtic. Ahir varem fer ruta de ponts i edificis emblemàtics, i avui de museus i parcs.

Advertisements

One Response to Cinema, ponts i museus

  1. Tribe says:

    Molt ben enquadrada la foto, però te recomàn que si tires en automàtic abans mesuris _només_ sa llum que reflexa es barco (es fotòmetro sino es torna loco amb llums emeses, com es sol i la mar), bloquetjis sa exposició i després re-enquadris. Així te quedarà el motiu principal de la foto (es barco) amb la llum correcta, i la resta no te pot sortir molt malament encara que segurament sortirà cremat, pero en aquest cas jo crec que és el correcte.

    D’això en Guillem te podria dir més coses, que entèn molt de’s tema.

    Adeuuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: