Tornant a la vida esportiva

Després d’estar un quadrimestre sense fer-ne ni brot, he decidit tornar a una vida sana i esportiva. Sa veritat és que tampoc he estat assegut al sofà tot lo dia, però només anava en bici a la universitat i ja està. Necessitava urgentment posar-me en forma i practicar un esport més actiu.

Per això, fa unes setmanes vaig anar al Sportcentrum a veure què tal eren les instal·lacions. Vaig mirar les classes de Karate i me varen agradar. L’estil que practiquen és Wado-Ryu. Tant a Sóller com a Barcelona entrenava Shotokan, però de moment no he trobat cap diferència abismal. A més, hi ha alumnes que segueixen tota classe d’estils, i a l’hora de practicar kata cadascú entrena el seu propi estil sense problemes.

El sensei se nom van Wijngaarden i és bastant simpàtic. El primer dia me va explicar una mica com eren les classes. De primer kihon i tècniques bàsiques, llavors combinacions per parelles i després kata i kumite. Els katas es fan per parelles. Un dels alumnes (normalment del mateix estil), fa un kata mentres l’altre el corregeix, i viceversa. De moment no he vsit que s’ensenyi cap kata nou.

Clar que, ara per ara, de les tres classes que hem tengut, el professor només ha aparegut a la primera. La segona la va donar una al·lota d’Alsace (France) 2n DAN, i la d’ahir un 2n DAN local. Això sí, totes les classes (excepte les de la francesa) han estat en holandès, o sigui que vaig una mica perdut a les explicacions. Però bé, intent seguir els altres, i potser amb el temps aprendré a dir alguna paraula.

El que m’agrada és que una vegada tens la Sportkaart, pots practicar tots els esports que vulguis. Potser aprofitaré per aprendre Judo, que la classe de beginners comença just després de la classe de Karate.

Per cert, el primer dia, com és de suposar, vaig acabar rebentat, i els dos següents dies no podia caminar de l’esbraonament. Però ja m’ho suposava, i després de tres dies d’entrenament ja començ a sentir-me més àgil. Mem si me pos en forma aviat! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: