Primera festa Erasmus al Ruif

Ufff, quina festa ahir vespre!!!

I quanta gent!!! Tots els Erasmus de Delft reunits en un bar. Cervesa a 1,70. Gent a tope però sense estar estrets. Bona música (no hi havia reaggeton). Què més se pot demanar?

La festa va començar quan en obrir la porta disposat a marxar amb els auriculars a les orelles, me trob en Jacob que venia a cercar en Marc. Aquest feia una estona que havia marxat amb una botella de Wodka (sí, Wodka i no Vodka) amagada dins la jaqueta. Res, que com en Marc no hi era, vam partir junts i me va presentar la “swedish mafia”, que estaven preparant les seves bicis al garatge. Quan els hi vaig dir que no tenia bici, me varen comentar l’existència d’un cert “telejunkie” o simplement “the guy”, que venia bicis per 20 euros. Això sí, la procedència “legal” de les bicis no està garantida. El viatge fins el bar ja va ser total, jo darrera una bici holandesa, aguantant l’equilibri. La cadena ens va partir a mitjan camí, i a cada pont ens costava una barbaritat avançar. unes escenes dignes de reportatge “torrente”.

I en arribar al bar… Festival!!!! Jacob, Cristian, Mark, Bjork i Johan (la swedish mafia), Rocío, Antoni, Luis, Magda, Barbara, the turkish girl, Mikel i la resta del sector italià… Vaig conèixer un munt de gent. Tots molt agradables. I el bar fantàstic. A les 2 i mitja tancaven, però varen estar una bona estona més amb els darrers “drunk people”. I llavors cap a casa a fer tertúlia amb unes nines ben maques 😀

Advertisements

2 Responses to Primera festa Erasmus al Ruif

  1. vero vero says:

    A veure que m’enteri, tenim allotjament o no?

    Perque primer dius que l’empresa aquesta diu que no pots acollir a ningú, però després us porteu nenes… si us plau, necessito un aclariment….

  2. Xesc says:

    Bueeeno… una cosa és el que digui l’empresa aquesta, però pel preu que pagam, jo crec que tenim dret a convidar a qui vulguem al nostre apartament, no? És clar que podeu venir!!! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: